feb 022004
 

De Australian National Training Authority heeft een guide ontwikkeld over het ontwikkelen van e-learning materiaal. Het is een korte en compacte handleiding met aanwijzingen over het ontwikkelen van e-learning materiaal.

Ik heb nog geen tijd gehad om heel lang op de website zelf rond te kijken; de site is echter zeker een bezoek waard!

 Reacties uitgeschakeld voor Ontwikkelen van e-learning materiaal  Tags:

Bush kandidaat voor Nobelprijs

 Gepubliceerd door om 07:01  Persoonlijk
feb 022004
 
“De Amerikaanse president Bush is voor de Nobelprijs voor de Vrede voorgedragen. De Noorse parlementariër J. Simonsen heeft hem samen met de Britse premier Blair voorgedragen omdat ze de Iraakse ex-president Saddam Hoessein hebben verjaagd. Andere genomineerden zijn de Europese Unie, vanwege haar uitbreiding naar het oosten, paus Johannes Paulus II en de Tsjechische oud-president Vaclav Havel”

(bron)

Laten we er maar even vanuit gaan dat het Johannes Paulus II wordt omdat het waarschijnlijk zowat het laatste jaar is dat hij voorgedragen kan worden. Als het Bush wordt, of zoiets raars als ‘de Europese Unie’ dan verliest de prijs definitief elke geloofwaardigheid.

 Reacties uitgeschakeld voor Bush kandidaat voor Nobelprijs  Tags:
feb 022004
 
“Control-Alt-Delete. Zonder David Bradley had de toetscombinatie niet bestaan. De 55-jarige uitvinder van de combinatie om de computer te herstarten gaat nu met pensioen.”

(bron)

In het kader van het beginnen van de nieuwe werkweek met een glimlach. Nooit gerealiseerd dat ze nog wisten wie dat bedacht heeft. :)

 Reacties uitgeschakeld voor Uitvinder Ctrl-Alt-Delete gaat met pensioen  Tags: