Bush kandidaat voor Nobelprijs

 Gepubliceerd door om 07:01  Persoonlijk
feb 022004
 
“De Amerikaanse president Bush is voor de Nobelprijs voor de Vrede voorgedragen. De Noorse parlementariër J. Simonsen heeft hem samen met de Britse premier Blair voorgedragen omdat ze de Iraakse ex-president Saddam Hoessein hebben verjaagd. Andere genomineerden zijn de Europese Unie, vanwege haar uitbreiding naar het oosten, paus Johannes Paulus II en de Tsjechische oud-president Vaclav Havel”

(bron)

Laten we er maar even vanuit gaan dat het Johannes Paulus II wordt omdat het waarschijnlijk zowat het laatste jaar is dat hij voorgedragen kan worden. Als het Bush wordt, of zoiets raars als ‘de Europese Unie’ dan verliest de prijs definitief elke geloofwaardigheid.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.