We hebben een datum!

 Gepubliceerd door om 07:02  Internet
jan 052004
 

Ik was al even bang dat Zonnet niet mee zou doen, maar nu staat er op de website dat vanaf 15 januari a.s. mijn ADSL Basic omhoog gaat naar 2048 Kbit/s downstream en 320 Kbit/s upstream. Zijn er toch al dingen die beter worden in 2004 dan in 2003 zonder dat ze duurder worden :)

 Reacties uitgeschakeld voor We hebben een datum!  Tags:

to Burnin or to Burnout ?

 Gepubliceerd door om 07:01  Persoonlijk
jan 052004
 
“Januari is met afstand de meest risicovolle maand om opgebrand te raken, oftewel slachtoffer te worden van het zogeheten burnout-syndroom. Dat blijkt uit een internetenquête onder 403 mensen met een burnout-ervaring op de website Burnout naar Burnin (www.burnin.nl) van ‘ervaringsdeskundige’ Gert Otter. Dit is de meest geraadpleegde website van Nederland op burnoutgebied.”

(bron)

Hmmm, gezien het vorige bericht, toch wel iets om rekening mee te houden deze maand. :?

 Reacties uitgeschakeld voor to Burnin or to Burnout ?  Tags:

Het zit er weer op….

 Gepubliceerd door om 07:00  Agenda
jan 052004
 

Veel sneller dan ik zou willen zit het er weer op. De vakantie is voorbij, de kerstboom kan weer ingepakt, de versieringen in de doos, sneeuw hebben we niet genoeg gehad, lekker eten teveel (hoeze de broekriem *strakker* aanhalen?), vandaag begint het gewone leven weer.

Nou goed, dan nog eventjes niet, want vanmiddag is er al weer een nieuwjaarsborrel, maar dan toch écht weer aan het werk. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Het zit er weer op….  Tags: