Het zit er weer op….

Veel sneller dan ik zou willen zit het er weer op. De vakantie is voorbij, de kerstboom kan weer ingepakt, de versieringen in de doos, sneeuw hebben we niet genoeg gehad, lekker eten teveel (hoeze de broekriem *strakker* aanhalen?), vandaag begint het gewone leven weer.

Nou goed, dan nog eventjes niet, want vanmiddag is er al weer een nieuwjaarsborrel, maar dan toch écht weer aan het werk.
Er staat weer het nodige in de planning voor januari. De rapportage van Online Educa Berlin 2003 bijvoorbeeld. Of de bijeenkomst met CETIS in Amsterdam volgende week met aansluiten de (niet openbare) IMS bijeenkomst eveneens in Amsterdam. De eindrapportage van FontysNet schiet niet voldoende op, maar zal ook weer een duwtje moeten krijgen.

De bijdrage aan het ELO-trendrapport van de DU loopt eveneens enige vertraging op, maar dat komt omdat we nog geen feedback ontvangen hebben op onze outlines. We staan dus even in de wacht. Tenslotte is er nog een publicatie voor de Valkenburg groep, daar moet het concept ook eind volgende week van klaar zijn. Tussendoor nog de nieuwe Natschool versie testen en de implementatie in de gaten houden.

Kortom, een maand die snél voorbij zal zijn.

o ja, het mag nog: de beste wensen voor 2004! :-)