Veel bedrijven gebruiken verouderd OS

Hoewel de ondersteuning op Windows 98 halverwege januari volgend jaar verloopt, blijken nog veel Amerikaanse bedrijven dit besturingssysteem in huis te hebben. […]Volgens de onderzoekers lopen bedrijven met Windows 98 of 95 een groot risico. Dit omdat de veiligheid van hun netwerken in gevaar zou kunnen komen. Het advies van AssetMetrix is om in ieder geval alle W98-systemen die op internet zijn aangesloten, te ontkoppelen.

(bron)

. Ehm, ik ken zo’n bedrijf hier in Nederland waar nog alle systemen standaard met Windows 98 worden uitgerust, inclusief alle systemen die nu nieuw aangeschaft worden. De bijgeleverde Windows XP versie gaat ongebruikt de kast in. Ik geloof dat het ook nog wel een jaartje of zo gaat duren voordat daar verandering in komt. :cry: