KPN biedt alle scholen gratis breedband #10 (of toch niet?)

Spoed: maak nog voor de Kerst de juiste keuze!

ISPwijzer heeft een schema gemaakt voor alle scholen die nog geen keuze hebben gemaakt mbt wie na 31/12/2003 hun internetvoorzieningen levert. Het schema laat kort en krachtig zien welke keuzes er gemaakt moeten worden en welke deadlines er zijn (o.a. 19/12!). Naast dit schema is er ook een verkorte checklist om aanbiedingen snel te vergelijken op hoofdlijnen.”

(bron)

Het begint te dringen voor scholen die nog geen keuze gemaakt hebben met betrekking tot hun internetaansluiting na 1 januari 2004. Vandaar verschillende berichten hierover. Naast de waarschuwing hierboven heeft ICT op school ook een overzicht van KPN met aandachtspunten en het bericht dat niets doen geen optie is.

Zie ook de andere berichten over dit onderwerp op deze site.