dec 142003
 
Spoed: maak nog voor de Kerst de juiste keuze!

ISPwijzer heeft een schema gemaakt voor alle scholen die nog geen keuze hebben gemaakt mbt wie na 31/12/2003 hun internetvoorzieningen levert. Het schema laat kort en krachtig zien welke keuzes er gemaakt moeten worden en welke deadlines er zijn (o.a. 19/12!). Naast dit schema is er ook een verkorte checklist om aanbiedingen snel te vergelijken op hoofdlijnen.”

(bron)

Het begint te dringen voor scholen die nog geen keuze gemaakt hebben met betrekking tot hun internetaansluiting na 1 januari 2004. Vandaar verschillende berichten hierover. Naast de waarschuwing hierboven heeft ICT op school ook een overzicht van KPN met aandachtspunten en het bericht dat niets doen geen optie is.

Zie ook de andere berichten over dit onderwerp op deze site.

 Reacties uitgeschakeld voor KPN biedt alle scholen gratis breedband #10 (of toch niet?)  Tags:

Veel bedrijven gebruiken verouderd OS

 Gepubliceerd door om 07:00  Algemeen
dec 142003
 
Hoewel de ondersteuning op Windows 98 halverwege januari volgend jaar verloopt, blijken nog veel Amerikaanse bedrijven dit besturingssysteem in huis te hebben. […]Volgens de onderzoekers lopen bedrijven met Windows 98 of 95 een groot risico. Dit omdat de veiligheid van hun netwerken in gevaar zou kunnen komen. Het advies van AssetMetrix is om in ieder geval alle W98-systemen die op internet zijn aangesloten, te ontkoppelen.

(bron)

. Ehm, ik ken zo’n bedrijf hier in Nederland waar nog alle systemen standaard met Windows 98 worden uitgerust, inclusief alle systemen die nu nieuw aangeschaft worden. De bijgeleverde Windows XP versie gaat ongebruikt de kast in. Ik geloof dat het ook nog wel een jaartje of zo gaat duren voordat daar verandering in komt. :cry:

 Reacties uitgeschakeld voor Veel bedrijven gebruiken verouderd OS  Tags: