nov 172003
 
“"Het kwam ons goed van pas", bagatelliseert internetpionier Piet Beertema de impact van een e-mailtje dat hij in 1988 ontving. Het bericht uit de Verenigde Staten verschafte hem toegang tot het Amerikaanse NSFnet, het huidige internet. Maadag [vandaag], tegen half drie, is het precies vijftien jaar geleden dat Nederland dankzij Beertema als tweede land ter wereld werd aangesloten op het eerste wereldwijde openbare computernetwerk.”

(bron)

:) dit soort berichten vind ik altijd leuk. Sowieso omdat het voor mij steeds weer verassend is als ik er aan herinnerd wordt hoe kort geleden (of toch al weer hoe lang?) het is dat een aantal van de zaken die nu absoluut niet meer weg te denken zijn, redelijk toevallig ontstaan zijn.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Nederland op de kop af 15 jaar ‘online’  Tags:

SURF Onderwijsdagen 2003

 Gepubliceerd door om 07:00  Agenda
nov 172003
 

Vanavond pak ik de trein naar Den Haag zodat ik morgenvroeg niet al de eerste trein om 10 over 6 ’s ochtends hoef te hebben naar de SURF Onderwijsdagen 2003. Twee dagen vooral ook veel netwerken, zelf twee sessie meeverzorgen en tussen dag één en twee een SURF feest. Met 645 inschrijvingen gezellig druk. Zoals gebruikelijk als ik er een paar dagen niet ben is het even afwachten hoe het bloggen gaat. Ik begrijp dat we er in ieder geval weer draadloos netwerk hebben, dus er moet wel een moment zijn om e.e.a. te schrijven.
Zie ook: SURF Onderwijsdagen 2003

 Reacties uitgeschakeld voor SURF Onderwijsdagen 2003  Tags: