Nog een nieuwe plugin

 Gepubliceerd door om 15:52  Persoonlijk
okt 052003
 

Nu er toch ook wel eens bezoekers van buiten komen, heb ik ook maar de ‘referrer plugin’ aangezet.

Onder aan de hoofdpagina en de berichtenpagina’s kun je nu wat meer informatie vinden over waar bezoekers vandaan komen.

Op dit moment nog niet echt up-to-date, omdat de tabel zich nog moet vullen vanaf dit moment. Informatie van bezoeken tot nu toe zit namelijk niet in die tabel (heb ik wel, maar op een andere plaats).

[update] Hmm, ik moet nog maar even bekijken of ik de rapportages zo mooi vind. Ik begrijp dat de gebruikte tabel redelijk snel groot kan worden. Dus wie weet is dit een tijdelijke uitbreiding.

[update 2] Gezien de soms rare zoekopdrachten die tot hier leiden laat ik hem toch nog maar effe staan :lol:
[update 3] Omdat mijn servertje het toch al zwaar genoeg heeft, zijn de stats van de voorpagina verdwenen. Je kunt ze nu op hun eigen pagina vinden.

 Reacties uitgeschakeld voor Nog een nieuwe plugin  Tags:

‘Mannenbrein ziet vuil niet’

 Gepubliceerd door om 12:09  Algemeen
okt 052003
 
“Volgens een neurologisch onderzoek van de Amerikaanse socioloog Michael Gurian, negeren mannenhersens stof. Dit zou biologisch bepaald zijn en de man zou hier niets aan kunnen doen.”

(bron)

Ehm, geen commentaar… :lol:

 Reacties uitgeschakeld voor ‘Mannenbrein ziet vuil niet’  Tags:

Printen van berichten

 Gepubliceerd door om 12:06  Persoonlijk
okt 052003
 

Ik heb een nieuwe plugin voor de BLOG software die ik gebruik geïnstalleerd. Nu kun je op de extra print link klikken bij elk bericht om een printervriendelijke versie te krijgen. Dus zonder het menu aan de zijkant etc.

Helaas worden de links in een bericht nog niet zichtbaar gemaakt. De maker van de plugin heeft dat op de wensenlijst staan, maar nog niet geïmplementeerd.

 Reacties uitgeschakeld voor Printen van berichten  Tags:
okt 052003
 

Webwereld opende afgelopen vrijdag met de kop ‘Internet niet geschikt voor dagelijks gebruik’. Het artikel ging daarna in op problemen rond virussen en spam:

“Van de Nederlanders met een pc heeft 18 procent de afgelopen drie maanden last gehad van een virus. Bij spam is dat maar liefst 50 procent.”

(bron)

Ik plaatste een reactie op dit bericht op Webwereld.nl, maar blijkbaar is het niet door de filter van de redactie gekomen. Dus dan maar hier. :evil: Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor ‘Internet niet geschikt voor dagelijks gebruik’  Tags:

Vingerafdruk in paspoort

 Gepubliceerd door om 07:00  Algemeen
okt 052003
 
“De Europese ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken hebben het verzoek van de Verenigde Staten om een iris-scan op te nemen in EU-paspoorten afgewezen. Er komen wel twee vingerafdrukken in elk paspoort.”

(bron)

Raar bericht. Als ik het goed begrijp moeten wij hier in Europa straks meer gaan betalen voor ons paspoort én veel belangijker nog, veel meer gegevens van ons zelf op het paspoort opnemen dan voorheen omdat de Verenigde Staten dat willen? Nog even en we krijgen een unieke DNA code op het paspoort ter identificatie. En hoewel er mensen zijn die denken dat ze alles van iemand mogen weten, zolang het maar niet je pincode is, ben ik het daar toch niet mee eens.

Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Vingerafdruk in paspoort  Tags: