FBI denkt maker internetworm Blaster te hebben achterhaald

“De FBI is een 18-jarige jongen op het spoor die de maker zou zijn van het internetvirus Blaster, dat de afgelopen tijd over de hele wereld meer dan 500.000 computers zou zijn binnengedrongen. De jongen wordt waarschijnlijk vrijdagmorgen [vandaag dus] aangehouden.”

(bron)

Het zou ook eens niet een bijna, maar nog niet niet helemaal, volwassen jongen zijn zeg. Wanneer komen die herintredende moeders eens aan de bak op het internet? Overigens zou dat waarschijnlijk betekenen dat het virus geen domme fouten zou bevatten want dames in de IT pakken zaken in het algemeen nou eenmaal net wat nauwkeuriger en precieser aan. Helaas voor deze knul is de tijd dat je als hacker kon rekenen op een goed betaalde baan als beveiliginsdeskundige definitief voorbij en loopt hij grote kans voor tamelijk lange tijd de back in te gaan.