Paaseieren versieren voor de echte geek

Paaseieren Ik weet dat ik zo natuurlijk heel fundamentele discussies over het sociale karakter en de gezelligheid van het samen beschilderen en beplakken van paaseieren op roep, maar voor een echte geek is er natuurlijk maar één manier om paaseieren te versieren: met behulp van de Egg-Bot.
En als je het helemaal compleet wilt maken, dan schroef je er een Raspberry Pi op vast en dan heb je niet eens een losse computer nodig om hem aan te sturen. Hoe dat moet, kun je hier lezen.

Jammer vind ik wel dat er een gewone, weliswaar kleine maar toch lompe, beeldbuis TV aan hangt. Dat maakt hem toch net wat minder portable. Wellicht was dan zo’n klein 7-inch TV LCD-scherm handiger geweest. Ik neem aan dat een heel klein schermpje (2,2-inch) dan weer niet praktisch is vanwege het bedienen van de software.

Andere kleine domper op het enthousiasme is natuurlijk ook de prijs van de Egg-Bot (ik weet dat ik hem daarom vorig jaar niet gekocht heb): $195,- voor de gewone versie en $220,- voor de deluxe versie vind ik net een beetje teveel van het goede voor die paar eieren die ik per jaar eet met Pasen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Paaseieren versieren voor de echte geek http://t.co/zfYpizWLka