Windows Blue

Afgelopen weekend bleek dat er een vroege versie van Windows Blue, de opvolger van Windows 8, op het internet terecht gekomen was. Toeval? Opzet? Hack? Geen idee. Maar er zijn voldoende mensen die de versie gedownload hebben en er een filmpje van gemaakt hebben. Hierboven zie je een kort overzicht van The Verge. Daarbij de aantekening dat er geen enkele garantie is dat wat je daar ziet ook daadwerkelijk in de uiteindelijke versie van Windows Blue terecht komt. Maar och, het web staat altijd al zó vol met mockups en concepten van iOS versies, nieuwe iPads of iPhones, daar kan een “zo zou de volgende Windows versie er mogelijk uit gaan zien” filmpje ook wel bij.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
8 jaren geleden

Kijk heel erg uit naar “Windows Blue” met een aantal interessante verbeteringen van #Win8 http://t.co/O0GrI26ufx