nov 182010
 

Ik kwam vanochtend het bericht “Lowlands roept op tot mailbombardement op Tweede Kamer” tegen op Volkskrant.nl
Daarin wordt verwezen naar de actie van Lowlands tegen de (aanstaande) BTW verhoging van 6% naar 19% voor podiumkunsten. Lowlands gaat is daar heel duidelijk in met uitspraken als:

De cultuurterrorist met de peroxidepruik heeft zijn eerste virtuele knieschot uitgedeeld. In ruil voor de gedoogsteun van de PVV hebben zijn handlangers Rutte en Verhagen de ’ontaarde’ kunst- en cultuursector zonder slag of stoot geofferd. Waar de gemiddelde bezuinigingen 8% bedragen, wordt de Nederlandse kunst- en cultuursector met 20% wraakkorting gestraft.

Daarnaast roepen ze iedereen die de site bezoekt op om via e-mail bij de Kamerleden van het kabinet en alle Kamerleden van CDA, VVD, PVV, CU en SGP die meestemmen duidelijk te maken dat je er niet mee eens bent. De mailadressen staan klaar om te copy-pasten in je AAN-veld en de tekst idem.

Volgens het bericht op Volkskrant.nl heeft Ad Koppejan een tweet verstuurd met als tekst:

‘E-mail is niet meer af te handelen door duizenden protestmailtjes over btw-verhoging cultuur. Je kunt op sympathiekere manier aandacht vragen.’

Lees verder….

nov 182010
 

Omdat ik het bericht “overal” voorbij zag komen, had ik het er eigenlijk niet eens over willen hebben, maar omdat er in de meeste gevallen niet verder gegaan werd dan een verwijzing naar het snelle marketingfilmpje van Google en de praktijk wat weerbarstiger blijkt, toch nog een kort bericht over het bewerken van Google Documenten op je iPhone, iPad of Android toestel.

Allereerst: je kunt het nu vanuit Nederland ook al testen, daarvoor moet je de taalinstelling bij Google Documenten op Engels (US) zetten.

Heb je een Android toestel dan heb je versie 2.2 nodig. Ik kon op Android versie 2.1 geen edit knop vinden. Het aantal gebruikers die versie 2.2 hebben is op dit moment zover ik weet nog niet groot.
Lees verder….