Getest: Business Card Reader for iPhone #2

 Gepubliceerd door om 22:45  iOS
nov 042010
 

Business Card Reader for iPhone Naar aanleiding van mijn test van de Business Card Reader van SHAPE Services hebben zij aangegeven dat ze de applicatie in het Nederlands willen vertalen en dan ook ondersteuning voor Nederlandse herkenning willen inbouwen.

Daarvoor willen ze graag in contact komen met mensen die hen willen helpen bij het vertalen van de verschillende onderdelen (interface en beschrijving van de applicatie in de App-store). Als je wilt hebben met het vertalen van de teksten in de applicatie zelf of beschrijvingen in de App-store (je krijgt dan een document met Engelse zinnen/woorden om te vertalen naar het Nederlands), dan kun je contact opnemen met Aleksander Ostrovsky (a.ostrovsky AT shapeservices.com). Als je wilt helpen met andere korte teksten, dialogen of tekst in screenshots, neem dan contact op met Elena Dyatlova (lena AT shapeservices.com).

Let op: het is een applicatie waarvoor betaald wordt, eventuele vergoeding voor je diensten zul je met SHAPE Services zelf moeten regelen/bespreken.

 Reacties uitgeschakeld voor Getest: Business Card Reader for iPhone #2  Tags: ,

Skyfire browser met flash geen hoogvlieger

 Gepubliceerd door om 07:07  iOS
nov 042010
 


Ik begrijp dat het storm liep met de verkoop van de Skyfire browser voor iPhone en iPod Touch die gisteren beschikbaar kwam. Zo zeer zelfs dat ze hem nu tijdelijk weer uit de verkoop hebben moeten halen. Ik had hem zelf nog niet binnen gehaald, maar als ik bovenstaand filmpje van Pocketnow.com mag geloven, dan heb ik daar ook geen reden toe.
Jammer, maar helaas.

 Reacties uitgeschakeld voor Skyfire browser met flash geen hoogvlieger  Tags: , , ,

Verhuizing afgelopen nacht

 Gepubliceerd door om 06:40  Algemeen
nov 042010
 

moving tips Nee, ik ben niet weg bij bhosted.nl al was ik wel niet zo happy met ze vanochtend.

Het blijkt namelijk dat afgelopen nacht dé nacht was waarop alle servers van Amsterdam naar Steenbergen verhuist zouden worden. En daarom was alles vanaf middernacht offline. Tussen 4 en 6 uur vanochtend zou alles weer online gaan. Dat werd uiteraard niet gehaald en iets na 6 uur waren we er weer.
De enige aankondiging van dit geheel was een mail 2 weken geleden. Die had ik helaas gemist. Geen herhaling / herinnering gisteren zodat ik jullie vooraf op de hoogte kon brengen. Ook niet gezien daarom dat ze een Twitter-account hadden waar je een beetje van de voortgang kon volgen. En omdat de site van bhosted zelf ook uit de lucht was, was het voor mij om middernacht niet duidelijk waarom de site er niet meer was.

Nou ja, we zijn er weer. Ik hoop dat het ook voor de andere servers gelukt is, dan kunnen de dames en heren van bhosted.nl even uitrusten.