Verhuizing afgelopen nacht

moving tips Nee, ik ben niet weg bij bhosted.nl al was ik wel niet zo happy met ze vanochtend.

Het blijkt namelijk dat afgelopen nacht dé nacht was waarop alle servers van Amsterdam naar Steenbergen verhuist zouden worden. En daarom was alles vanaf middernacht offline. Tussen 4 en 6 uur vanochtend zou alles weer online gaan. Dat werd uiteraard niet gehaald en iets na 6 uur waren we er weer.
De enige aankondiging van dit geheel was een mail 2 weken geleden. Die had ik helaas gemist. Geen herhaling / herinnering gisteren zodat ik jullie vooraf op de hoogte kon brengen. Ook niet gezien daarom dat ze een Twitter-account hadden waar je een beetje van de voortgang kon volgen. En omdat de site van bhosted zelf ook uit de lucht was, was het voor mij om middernacht niet duidelijk waarom de site er niet meer was.

Nou ja, we zijn er weer. Ik hoop dat het ook voor de andere servers gelukt is, dan kunnen de dames en heren van bhosted.nl even uitrusten.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
12 jaren geleden

Dat zijn tijden dat ik normaal gesproken slááp… (en volgens mij is dat een goede gewoonte!).
Ik ben ook bhosted en heb de mail in ieder geval wel gehad. Maar een reminder was misschien wel handig geweest…