Steal This Film II

 Gepubliceerd door om 15:13  Film en Boek
feb 102008
 

Steal This Film - Klik voor grotere versie Steal This Film II is een film over het conflict tussen de ‘oude media’ en de ‘nieuwe media’. En dan heb ik het niet over journalisten versus bloggers, maar de grote mediabedrijven v.s. de mensen die van mening zijn dat je cultuur niet in een doosje kunt stoppen en in bezit kunt houden.

De film vertelde mij niet veel nieuws, de vergelijkingen met de opkomst van de drukpers kende ik. Het verhaal wordt natuurlijk wel erg zwart-wit gesteld maar goed, zo worden de uitingen van Brein en vergelijkbare organisaties ook opgesteld.
Het kan geen kwaad om hem te downloaden en te bekijken.

Hmm, geen Nederlandse ondertiteling nog, pff 648 regels, dat is wel wat meer werk. Heeft er iemand tijd over?

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.