Long Beach – zondag

 Gepubliceerd door om 15:35  SURF
feb 102008
 

Goedemorgen, of middag, kies maar. Het is 10 voor 6 ’s ochtends hier in Long Beach en nog donker, dus maar een foto van iemand anders bij dit bericht.

De reis hier naar toe was lang, we hadden in Amsterdam in een uur vertraging en ik deed er maar liefst 2 uur over vanuit het vliegtuig tot buiten bij de bus naar het hotel. Fijn als er een vliegtuig uit China voor je geland is die ook door de paspoortcontrole moeten.

Zoals verwacht was het vliegtuig vol, nog niet voorzien van video in de stoel (het scherm hing slecht zichtbaar ver weg), dus heb de accu van de iPod video en de battery pack uitgebreid kunnen testen. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Long Beach – zondag  Tags:

Steal This Film II

 Gepubliceerd door om 15:13  Film en Boek
feb 102008
 

Steal This Film - Klik voor grotere versie Steal This Film II is een film over het conflict tussen de ‘oude media’ en de ‘nieuwe media’. En dan heb ik het niet over journalisten versus bloggers, maar de grote mediabedrijven v.s. de mensen die van mening zijn dat je cultuur niet in een doosje kunt stoppen en in bezit kunt houden.

De film vertelde mij niet veel nieuws, de vergelijkingen met de opkomst van de drukpers kende ik. Het verhaal wordt natuurlijk wel erg zwart-wit gesteld maar goed, zo worden de uitingen van Brein en vergelijkbare organisaties ook opgesteld.
Het kan geen kwaad om hem te downloaden en te bekijken.

Hmm, geen Nederlandse ondertiteling nog, pff 648 regels, dat is wel wat meer werk. Heeft er iemand tijd over?

 Reacties uitgeschakeld voor Steal This Film II  Tags:

Bee Movie

 Gepubliceerd door om 14:58  Film en Boek
feb 102008
 

Bee Movie Jerry Seinfeld Bee Movie
Geen slechte film, maar de verhaallijn is natuurlijk (waarom eigenlijk natuurlijk?) niet heel verrassend. Omdat het eigenlijk niet apart meer is dat een annimatiefilm er gewoon goed uit ziet betekent dat toch dat hij niet echt een heel blijvende indruk achter laat.

 Reacties uitgeschakeld voor Bee Movie  Tags: