DL.TV zonder Patrick nog de moeite waard?

 Gepubliceerd door om 11:49  Media
sep 082007
 
DLTV - Klik voor grotere versie

De zomer is niet alleen op TV de periode vlak voor het nieuwe seizoen, ook online vinden dan regelmatig grote veranderingen plaats. Het ging niet zoals bij Amanda Cogdon en Rocketboom met veel openlijke ruzie gepaard, maar het vertrek van Patrick Norton bij DL.TV kwam als een even grote en onprettige verrassing. Zijn plek werd ingenomen door Roger Chang die het nu moet opnemen tegen Robert Heron (Wauw, die lui hebben allemaal een eigen Wikipedia pagina!).
Maar nu, na een paar afleveringen, het aantal is met het vertrek van Patrick terug gebracht van twee naar één per week, kan ik alleen maar concluderen dat Roger het gat dat Patrick achter gelaten heeft gewoon niet kan opvullen.
Het zit hem niet alleen in de onbeholpen stijl van presenteren (kwestie van ervaring lijkt me), het lijkt er ook op alsof het programma veel langzamer geworden is, minder informatie, meer reclame, kortom minder leuk en interessant.

Patrick zit inmiddels bij Revision3 en het programma Systm. Dat is echter een stuk technischer dan DL.TV was en daarmee geen vervanger, al zit hij inmiddels ook in mijn iTunes verzameling.
Zucht. Het is hopen dat Patrick ook bij Revision3 een ‘digital live’-achtig programma gaat maken, want bij DL.TV haak ik binnenkort definitief af.

Oh, en wat Rocketboom betreft: Dat moet het tegenwoordig wat betreft mijn kijktijd meer en meer opnemen tegen WebbAlert een nieuwkomer op het gebied van kort dagelijks nieuws dat op een prettige manier gebracht wordt.
Dat is dan toch wel weer een voordeel van internet, ik kan een stuk gemakkelijker switchen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.