Vakantiecast

 Gepubliceerd door om 21:24  Internet
jul 032005
 

Het is zomer, vakantie, onderweg naar Zuid Frankrijk, over de Route du Soleil, toch je radio mee, hé daar kunnen we iets mee, want ons Radio 2 programma Route du Soleil doet aan podcasting en als je er in de trein naar kunt luisteren, waarom niet op vakantie, moet de tekstschrijver op Omroep.nl gedacht hebben toen hij schreef:

“Route du Soleil via podcast
U hoeft tijdens uw vakantie Route du Soleil op Radio 2 niet te missen! De hele serie kunt u namelijk downloaden via een gratis Podcast-abonnement. Reis mee naar Zuid-Frankrijk voor een mysterieuze zoektocht naar de Heilige Graal.”

(bron)

Nou daar wilde ik natuurlijk wel meer van weten. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Vakantiecast  Tags:

11:14

 Gepubliceerd door om 00:06  Film en Boek
jul 032005
 

Op BOL.com kon ik hem niet vinden, mijn eigen DVD-verhuur had maar één exemplaar en dus greep ik de vorige keer mis, maar vandaag dan toch: 11:14 van Greg Marcks. Over wat er in één minuut allemaal mis kan gaan in een klein stadje. Het is een absolute aanrader als je van ‘vileine’ humor houdt!
Overigens zijn de positieve recenties op internet wél heel gemakkelijk te vinden, zoals hier, hier, hier, hier en hier. Wees gewaarschuwd overigens, dit soort films zijn veel leuker als je er vooraf gewoon helemaal niets van weet. Dus gewoon huren en kijken en pas daarna die recenties lezen.