11:14

Op BOL.com kon ik hem niet vinden, mijn eigen DVD-verhuur had maar één exemplaar en dus greep ik de vorige keer mis, maar vandaag dan toch: 11:14 van Greg Marcks. Over wat er in één minuut allemaal mis kan gaan in een klein stadje. Het is een absolute aanrader als je van ‘vileine’ humor houdt!
Overigens zijn de positieve recenties op internet wél heel gemakkelijk te vinden, zoals hier, hier, hier, hier en hier. Wees gewaarschuwd overigens, dit soort films zijn veel leuker als je er vooraf gewoon helemaal niets van weet. Dus gewoon huren en kijken en pas daarna die recenties lezen.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Erik Oomen
15 jaren geleden

Hoi Pierre,
De film verraste mij ook. Niet alleen gevestigde namen maken goede films, misschien zelfs integendeel. Er zijn veel jonge regisseurs die een frisse kijk hebben op het film maken. In het geval je deze film goed vond, kan ik je de volgende films aanraden:
– Elephant (gus van sant)
– Interstate 60 (Bob gale)
– Donnie Darko (Richard Kelly)
– The Butterfly Effect (Eric Bress)
– Saw (James Wan)
etc…
p.s. bedankt voor de recensievermelding, maar inderdaad wel eerst de film kijken ;)

Pierre
15 jaren geleden

Dank je voor het lijstje, ik heb even snel geGoogled en het zijn geen films die ik snel zonder tip zou huren. Op The Butterfly Effect na dan, die had ik al gezien en het is inderdaad een uitstekende film.