Daily Archives: 3 juni 2005

3 posts

Televisie-omroepen via internet

“Bedrijven die het publiek via internet tegen betaling niet-individuele video’s op verzoek aanbieden, moeten als tv-omroep worden aangemerkt. Dat heeft het Europese Hof van Justitie bepaald.” (bron) Oei, is er wel eentje om in de gaten te houden. Als we in het onderwijs studenten zouden laten betalen voor het beschikbaar krijgen van digitaal videomateriaal, zijn we dan ook een omroep?

Een feed die niet voor all is

Hmm, ik heb sinds een paar weken in de rechterbalk een lijstje “buren” staan. Die lijst wordt door een script van feed4all bijgehouden op basis van de feeds die door jullie ook gelezen worden. Het viel me nu op dat er een link tussen staat naar een site met de volgende beschrijving:“This is the official home of #Alt.Sex.Passwords. Help us out […]

Hoe dood is dood?

De nacht rust heeft geen verandering gebracht, mijn telefooncentrale start dus nog steeds niet op.Is er iemand die ervaring heeft met harde schijven die opeens de geest geven? Hij maakt bij het opstarten wel steeds eenmalig een tikkend geluid (niets vreselijks of zo), maar is daarna muisstil en onzichtbaar.Nog slimme revival-tips, of is het uitbouwen en naar de milieustraat brengen?