Wat zou jij doen met 44 miljard dollar?

https://twitter.com/elonmusk/status/1518677066325053441

Nee, ik zou ze niet gebruiken om Twitter te kopen. Voor sommigen is het de plek waar ze dagelijks te vinden zijn, is het hun belangrijkste uitlaatklep. Trump gebruikte het zo ongeveer als officieel communicatiekanaal. Of het nu een vloek of een zegen gaat worden voor het platform dat nu juist Elon Musk het gekocht heeft, dat zal de tijd gaan leren. Gelukkig kun je dat volgen zónder zelf actief te zijn op Twitter.

0 0 stemmen
Bericht waardering
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x