Nou vooruit dan: alle onderdelen van Croft Manor verzameld

Ik kreeg onlangs al “commentaar” over het niet “af maken” van spellen, d.w.z. dat ik na het uitspelen van de hoofdverhaallijn tot nu toe altijd tamelijk snel geen zin meer had om de resterende side-quests, challenge tombs, relics, documents, murals, coin cashes etc. uit te spelen. Sorry hoor.

Maar vandaag dan toch maar eens een keer gedaan. Bij Rise of the Tomb Raider lijkt de challenge “Croft Manor” eigenlijk vooral toegevoegd om ook een VR onderdeel aan het spel toe te voegen. Nou die VR-bril is niet hier, dus ik heb hem gewoon met de controller uitgespeeld. Lekker suf: er zijn geen vijanden, moeilijke acties, geen zombies, alleen puzzels. In praktijk betekent dit dat je in elke ruimte elk object waar een actie aan vast zit (dan ligt het op als je op de rechter joystick drukt) aan het bekijken bent. Want een groot aantal daarvan heb je nodig om de hoofdopdracht op te lossen: er voor zorgen dat Lara de Manor mag houden.

Heb je dat eenmaal gedaan, dan krijg je als mending dat er nieuwe objecten en documenten toegevoegd zijn. En dan is de enige manier om hem “100%” uit te spelen, gewoon dom elke kamer nogmaals langs gaan, elk kastje kijken of het open kan, ladders op en weer af. Totdat je alle relics, documents en murals gevonden hebt. Yeah…Eenmalig. 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Nou vooruit dan: alle onderdelen van Croft Manor verzameld https://t.co/IiFSy4fUZ7