Star Wars: Jedi Fallen Order – slot

En ook dit verhaal kwam weer tot een einde. Nou ja, einde. Ik heb nog heel wat plekken op de verschillende werelden om te ontdekken. Maar ik heb de hoofd verhaallijn tot het einde uitgespeeld. Het einde was tamelijk voorspelbaar, maar goed, Cal maakte de juiste keuze. En gelukkig kwam ook Vader nog even langs.

Het was een mooi verhaal, ik speelde hem op de eenvoudigste setting, dus de kans dat ik de verschillende gevechten overleefde was maximaal. Het was het eerste spel dat ik helemaal met een controller speelde. Mijn double shock 4 overleed afgelopen nacht helaas en ik heb vandaag het laatste stuk van het spel met een PS3-controller kloon moeten uitspelen. De joysticks van die controller reageren duidelijk anders dan die van de double shock 4 waarmee ik de afgelopen week gespeeld heb. Dat is wel jammer omdat ik eigenlijk Shadow of the Tomb Raider nog een nieuwe kans had willen geven met controller. Het zal even wennen en oefenen zijn, maar dat had ik dus liever op een fijne controller gedaan.

Ik heb geen exacte indicatie van het aantal uur dat ik nodig had om de verhaallijn helemaal uit te spelen. Omdat ik de pc voornamelijk gebruikte om Star Wars te spelen (op eergisteren na), liet ik het spel meestal in pauzestand staan terwijl ik de pc in slaap zette. De speeltijd lijkt dan veel hoger te zijn dan hij daadwerkelijk was. Maar hoe dan ook: omdat het vakantie was, was er ruimte voor wat intensievere aandacht voor het spel. Het was wat mij betreft de moeite waard, het is een verhaal dat net als de voorgaande spellen die ik speelde, er om vraagt om uitgespeeld te worden.

Wat me ook opviel was dat ik in het begin nogal wat hulp van de walk-troughs van Bradley Lamar Colburn (aka theRadBrad) nodig had. Sowieso al om te ontdekken hoe ik door een level heen kwam. Dat ging later veel beter omdat ik zelf beter begreep hoe het spel in elkaar zat en meer gevoel voor het gebruik van de holomap (de plattegrond) kreeg. Ik zie dat hij na video 34 in die serie waarin het einde van het spel gespeeld wordt nog een paar extra video’s heeft toegevoegd, die gaat ik dus nog even bekijken.

Eerdere berichten over het spel:

 

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Star Wars: Jedi Fallen Order – slot https://t.co/EwpXYLRtfX