Star Wars: Jedi Fallen Order

Als “lange” game waar ik aan gestart ben, dit keer Star Wars: Jedi Fallen Order. Een duidelijk andere game dan Detroit: Become Human of Beyond: Two Souls. Dit is meer een game in de lijn van Shadow of the Tomb Raider. Tomb Raider heb ik uiteindelijk (nog) niet uitgespeeld omdat ik het gevoel kreeg dat het steeds meer van hetzelfde werd en omdat ik toch moeite bleef houden met het volbrengen van de uitdagingen die erg precieze bediening van de controls vereisen.

Star Wars kan ook met toetsenbord en muis bediend worden maar drong er in het begin erg op aan dat je het met een controller speelde. Dus heb ik de Double Shock 4 (een kloon van de Playstation Dualshock 4) aangesloten op mijn pc en ben daarmee aan de slag gegaan. Inmiddels kan ik stellen dat het prima werkt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Star Wars: Jedi Fallen Order https://t.co/DbEnopd3uX