nov 222017
 

De titel van het bericht bij “Don’t Buy a Cheap Android Tablet on Black Friday“. Ik wil hem breder trekken: koop gewoon nooit een (te) goedkope Android tablet!

Ik heb niks tegen Android, kan er prima mee werken op mijn smartphone. Ik heb geen iPhone, hoef ik ook niet meer. Maar ik heb wel een iPad Mini en geen Android tablet. Want op tablets is Android een heftige uitdaging. Er zijn een paar bedrijven die het voor elkaar krijgen. De Amazon Fire tablets blijken binnen het Amazon ecosysteem goed te werken en hun geld waard te zijn.

Want zelfs de voorbeelden van A-merken tablets met Android, zoals de Samsung Galaxy Tab E 16GB worden zover ik kan zien verkocht met antieke versies van Android.
Gelukkig hebben we hier geen “Black Friday” en al die bedrijven die dat proberen in Nederland te introduceren moeten een stevige schop onder hun achterwerk ontvangen. Maar in het algemeen blijft het advies staan.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Koop gewoon nooit (te) goedkope Android tablets!”

Reacties (3) Trackbacks (1)
 1. Ik gebruik al meer dan een jaar een Lenovo TAB 2 A10-70F tablet met Android 6 erop en zou niet meer zonder willen.
  Supersnel en heeft me tot nu toe nog nooit in de steek gelaten!
  Voor nog geen € 250 in verhouding tot een iPad kan je dit een goedkope tablet noemen toch?
  Ik denk dat jij doelt op die dingen uit speelgoedwinkels?
  Die kan je inderdaad beter in de schappen laten liggen.
  Ik zie niet wat je bedoelt met uitdaging in relatie tot tablet en Android.
  Scherm is haarscherp en ik kijk er ook veel tv op via de Ziggo App.
  Streamen naar tv via Chromecast gaat naadloos.
  Kortom, wellicht is Lenovo dan een van de merken die het wel lukt, maar dat geldt volgens mij ook voor Samsung met haar 10” tablets…

  • Een van de uitdagingen: van wanneer zijn de laatste security updates op je Lenovo TAB2? Vaak nog android 6 met de laatste updates van een jaar of 3 geleden (als het niet nog ouder is).

   Overigens doet zelfs surfspot al mee aan die “black friday” rage. Binnenkort ook thanksgiving en independance day in NL 😉

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.