Conferenties en bijeenkomsten [Agenda]

Het najaar is traditioneel de tijd voor de conferenties. Zo maar even een greep uit een aantal conferenties en bijeenkomsten die in mijn mailbox voorbij kwamen en/of die in mijn agenda staan:

Volgende week natuurlijk Dé Onderwijsdagen in Rotterdam.
Diezelfde week is in Tilburg de conferentie Virtuele Werelden in het Onderwijs
De week erna ben ik in Washington, DC te vinden voor OpenEd 2014.
Daarom ben ik dan niet bij de M&L Pre-Conference Workshop 2014: Video in Higher Education in Brussel (vorig jaar wel en toen zeker de moeite waard).
Ik ben daarom dan ook niet bij het Innovatieseminar Mobiele technologie in onderwijs en onderzoek dat op 20 november in Utrecht bij SURFnet plaats zal vinden.
Op 3 december is er dan alweer een bijeenkomst van de SIG Media & Education samen met de SIG Open Education met als onderwerp “Video in Open Education”. Die bijeenkomst zal gelijktijdig plaats vinden in Utrecht (Surfnet), Leuven, Groningen en Dublin. Omdat zowel in Leuven als in Dublin er Engelssprekende deelnemers zullen zijn is de bijeenkomst in zijn geheel in het Engels.

En nou ben ik er vast nog een paar vergeten….

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem van Valkenburg
8 jaren geleden

Ik heb nog wel wat aanvullingen:
– EdX congres op 19-21 nov: http://futureedu.edx.org/ (alleen voor leden)
– Nationaal Hoger Onderwijscongres op 25-27 nov: http://www.sbo.nl/onderwijs/nationaal-hoger-onderwijs-congres/
– The inaugural conference of the QS and SEI Center awards for innovation pedagogy in higher education op 8-10 nov: http://www.reimagine-education.com/ (3 courses van TU Delft shortlisted)
– Conference: “Mapping The European MOOC Territory” op 27 nov in Porto: http://home.eadtu.eu/news/87-conference-mapping-the-european-mooc-territory

Je begrijpt dat ik de komende maand niet op kantoor aanwezig ben.

trackback

Conferenties en bijeenkomsten [Agenda] http://t.co/lgk9MKAat3