Mooie feel good videoclip van OK Go

OK Go is natuurlijk geen onbekende als het gaat om mooie, verrassende en simpelweg ook gewoon leuke videoclips (al is hun muziek niet altijd even hoogstaand). Ook de clip bij “I Won’t Let You Down” is weer heel erg mooi. En nu vind ik het deuntje overigens zeker iets wat ik wel vaker kan horen.
Maar de clip is weer een prachtige combinatie van eenvoud én technologie. Bijvoorbeeld omdat er gebruik gemaakt van (een heleboel) Uni-cubs van Honda. Dat zijn “eenwielige stoelen”. Maar ook omdat er een drone-camera gebruik wordt, in totaal op een gegeven moment 1.500 vrijwilligers en de clip in één camerashot opgenomen is. Geen dure computeranimaties, allemaal mensenwerk. Al worden delen van de clip versneld afgespeeld (vertraagd opgenomen), ook dat is dan weer knap, want de band heeft daar vertraagd moeten zingen (playbacken!)

Hieronder zie je een interview en een korte behind the scenes blik.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Mooie feel good videoclip van OK Go http://t.co/Y0W3jjpHSW

trackback

“Mooie feel good videoclip van OK Go” good read via http://t.co/KhduwxfeEX