Shiny Cheat Sheet

shiny_cheat_sheet Shiny is een framework voor R waarmee je (semi-) eenvoudig webapplicaties kunt maken. Een voorbeeld van zo’n applicatie kun je hier vinden, met daarbij de opmerking dat die draait op de alfa-service van shinyapps.io en af en toe een foutmelding kan geven (bijvoorbeeld dat hij qplot niet kan vinden). Dan moet je de pagina even verversen.

De code voor die applicatie is hier te vinden. Mooi is dat je op deze manier dus voor gebruikers een interface kunt bouwen op datasets en hen de mogelijkheid kunt geven om (binnen grenzen) zelf de weergave van die data aan te passen. Toch heel wat handiger dan een Execl-spreadsheet met alleen getallen rondsturen lijkt me.

Je kunt de volledige cheat sheet hier downloaden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Shiny Cheat Sheet http://t.co/3Mw11koYCl