Stappen op weg naar open inline onderwijs


Gisteren heb ik tijdens het Symposium Open en Online Education een sessie verzorgd “Stappen op weg naar open inline onderwijs, eerste ervaringen met het integreren van online en offline onderwijs”. Er is een opname gemaakt van de sessie en er komt een uitgewerkte good practice beschrijving van (zodra ik die links heb, plaats ik ze uiteraard ook), maar hierboven kun je alvast de presentatie vinden die ik gebruikt heb.

p.s. op het einde staat een link naar een Padlet. Die hebben we uiteindelijk niet gebruikt omdat zowel qua tijd als qua opstelling van de zaal het in groepen laten werken van de deelnemers niet praktisch was.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Gisteren heb ik tijdens het Symposium Open en Online Education een sessie verzorgd Stappen op weg naar open inline onderwijs, eerste ervaringen met het integreren van online en offline onderwijs.  […]

trackback

Stappen op weg naar open inline onderwijs http://t.co/Y8U0hYB8eJ