Goed plan #1 – (niet) bellen in het vliegtuig

In het vliegtuig In de categorie goede plannen: ondanks dat het binnenkort waarschijnlijk toegestaan wordt om je mobiele telefoon / smartphone te gebruiken terwijl je in een vliegtuig zit, heeft Delta Airlines al aangegeven dat ze dat niet gaan toestaan. Waarom? Omdat ze het hun klanten gevraagd hebben en een groot deel daarvan vindt dat geen goed idee. En dat kan ik 100% onderschrijven. Want als je vaak genoeg in een vliegtuig in de VS hebt gezeten, wachtend totdat je bij de gate vertrok, dan weet je hoeveel mensen dan al niet eens zonder hun telefoon kunnen. En als je denkt dat telefoongesprekken in een trein al irritant zijn, dan moet je je eens voorstellen dat een paar keer zoveel mensen een paar uur om je heen zitten te bellen.
Delta geeft aan dat ze ‘stille’ communicatiemethoden zoals SMS en e-mail wél gaan toestaan, zodra dat officieel mogelijk wordt. Goed plan!