Webinar over Digitaal Toetsen

Webinar Digitaal Toetsen Vandaag was het derde webinar in de serie van drie webinars die de VOR ICT in samenwerking met de dienst Onderwijs en Onderzoek van Fontys deze maand organiseert. Onderwerp van het webinar vandaag was “Digitaal Toetsen” en het werd verzorgd door Desirée Joosten-Ten Brinke, van het CELSTEC van de OU en lector eigentijds toetsen en beoordelen bij Fontys Hogescholen.

De opname van het webinar is, net als de andere twee, opgenomen en hier te bekijken.

Stond ik vorige week als spreker voor de camera, vandaag stond ik er voor het eerst als moderator. Net als bij de andere twee webinars hadden we afgesproken dat de moderator ook tijdens het webinar vragen zou stellen (en niet uitsluitend doorgeefluik zou zijn van de online vragen). Dat was best wel spannend omdat het voor mij ook even afwachten was hoe dat zou lukken. Ik was heel tevreden geweest over de manier waarop Karel Kreijns dat vorige week bij mij gedaan had. Maar gelukkig kwam er, ook nu, een haast natuurlijke dialoog tot stand waarbij Desirée enerzijds haar verhaal deed maar we regelmatig ook met elkaar in gesprek waren op basis van vragen die ik stelde. Die vragen waren niet voorbesproken, het was ook geen vast lijstje dat ik had (al had ik wel de PowerPoint afgelopen zondag al ontvangen) maar gewoon vragen die op dat moment logisch leken. En volgens mij heeft dat goed gewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Wil je ook op de hoogte blijven van de andere activiteiten van de VOR ICT, dan kun je je aanmelden voor de mailinglijst.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Webinar over Digitaal Toetsen http://t.co/yiGSzB0oG0

Raoul Teeuwen
10 jaren geleden

Werkte prima idd! En ja: het ging zo soepel dat ik me afvroeg of het gescript was 😉