Webinar door Robert Schuwer over MOOCs en Open Education

2013-12-04 12.19.55 Vandaag vond het eerste van drie webinars plaats die de VOR ICT, in samenwerking met de dienst Onderwijs en Onderzoek van Fontys, organiseren. Spreker vandaag was Robert Schuwer van de Open Universiteit, die met de moderator Karel Kreijns (voorzitter van de VOR ICT en eveneens van de Open Universiteit) in gesprek ging over MOOCs en Open Education.

Mijn rol vandaag was achter de schermen, volgende week, op 10 december van 12:15 – 13:00, sta ik zelf voor de camera als ik het tweede webinar verzorg over weblectures. De week erna, op 17 december ook van 12:15 – 13:00 uur, verzorgt Desirée Joosten-Ten Brinke, lector bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg een webinar over digitaal toetsen.
Het webinar van vandaag is uiteraard opgenomen en gratis te bekijken. En je kunt je ook nog aanmelden voor de andere twee webinars. Ga daarvoor naar deze pagina.
N.B. Je hoeft je maar één keer aan te melden (met naam + mailadres) om toegang te krijgen tot zowel de opname(s) als de live webinars.
Deelname is helemaal gratis. En voor de duidelijkheid: wij maken alleen gebruik van je mailadres om je vooraf nog eens aan de webinars te herinneren en/of als er bijvoorbeeld technische problemen zouden zijn of als we een webinar op het laatste moment zouden moeten annuleren (gaan we natuurlijk niet van uit!).

Wil je ook op de hoogte blijven van de andere activiteiten van de VOR ICT, dan kun je je aanmelden voor de mailinglijst.