sep 262013
 

ios7 Zucht. Meer kan ik er eigenlijk niet van zeggen. Waarvan? Van het bericht dat Apple blijkbaar ongevraagd de update van iOS 7 naar apparaten stuurt die nog niet van een upgrade voorzien zijn. Nee, de update wordt niet automatisch / ongevraagd geïnstalleerd, zo zot is het gelukkig nog niet. Maar hij is, zo begrijp ik, ook niet van je toestel af te gooien als je hem nog niet wilt installeren. Voor mijn iPhone 4S met iets meer dan 900MB vrije ruimte zou het waarschijnlijk betekenen dat ik opeens bijna geen vrije ruimte meer over heb. En de enige manier om die ruimte terug te krijgen is dan eerst nóg meer vrije ruimte te maken (omdat de update uitgepakt moet kunnen worden op het toestel) en dan de update te installeren.

Maar ik wil (nog) geen iOS 7. Ik vind mijn toestel prima zo. Apple, blijf er vanaf!

Deel dit bericht:

  6 reacties aan “Zucht: Apple blijf van mijn iPhone en iPad af!”

Reacties (6)
 1. Je hebt 3.1 GB nodig om de update te installeren. En opschonen van je Iphone is geen sinicure, want het file system is niet zo gevanceerd.
  Daarnaast wordt je gedwongen om een nieuwe look te accepteren.
  Je bent natuurlijk nog in de ontkenningsfase, maar je neigt al stiekem, tussen de regels door, naar (de flexibiliteit van) een Android??? 😉

 2. Misschien dat het lukt met de PhoneClean app (voor Windows en voor Mac) om de download er van af te halen:
  ~ http://www.imobie.com/phoneclean/

  • Hoi Fred,

   Dank je voor de tip. Mijn iPhone heeft zich ook afgelopen nacht nog netjes gedragen (zie tenminste nog geen ongewenste download), maar ga de tool zeker testen mocht dat wel gebeuren.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.