Zucht: Apple blijf van mijn iPhone en iPad af!

ios7 Zucht. Meer kan ik er eigenlijk niet van zeggen. Waarvan? Van het bericht dat Apple blijkbaar ongevraagd de update van iOS 7 naar apparaten stuurt die nog niet van een upgrade voorzien zijn. Nee, de update wordt niet automatisch / ongevraagd geïnstalleerd, zo zot is het gelukkig nog niet. Maar hij is, zo begrijp ik, ook niet van je toestel af te gooien als je hem nog niet wilt installeren. Voor mijn iPhone 4S met iets meer dan 900MB vrije ruimte zou het waarschijnlijk betekenen dat ik opeens bijna geen vrije ruimte meer over heb. En de enige manier om die ruimte terug te krijgen is dan eerst nóg meer vrije ruimte te maken (omdat de update uitgepakt moet kunnen worden op het toestel) en dan de update te installeren.

Maar ik wil (nog) geen iOS 7. Ik vind mijn toestel prima zo. Apple, blijf er vanaf!

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrice
8 jaren geleden

Je hebt 3.1 GB nodig om de update te installeren. En opschonen van je Iphone is geen sinicure, want het file system is niet zo gevanceerd.
Daarnaast wordt je gedwongen om een nieuwe look te accepteren.
Je bent natuurlijk nog in de ontkenningsfase, maar je neigt al stiekem, tussen de regels door, naar (de flexibiliteit van) een Android??? 😉

Fred Zelders
8 jaren geleden
Reageer op  Pierre

Als je overstapt naar Android, dan wens ik je veel plezier Pierre.
Ik heb zelf in een moment van zwakte ook een keer die switch naar Android gemaakt (Samsung Galaxy hupeldepup) …
~ http://fredzelders.com/blog/2879

En zeg later niet dat ik je niet gewaarschuwd heb 🙂

Bart van de Weijer
8 jaren geleden
Reageer op  Pierre

Hallo Pierre,

Lees eens dit artikel: http://www.belgiancowboys.be/mobile/de-switch-van-iphone-naar-android-of-windows-phone-getest/
Daarnaast vind ik zakelijk (Fontys) gezien een Windows Phone 8 toestel een goede keuze. Prive blijf ik bij Android.
Groetjes, Bart

Fred Zelders
8 jaren geleden

Misschien dat het lukt met de PhoneClean app (voor Windows en voor Mac) om de download er van af te halen:
~ http://www.imobie.com/phoneclean/