Gelezen: Dan Brown – Inferno [ebook]

danbrown_inferno Als je het Activegeek weblog volgt, dan zou je kunnen denken dat ik deze vakantie alleen maar boeken over fietsen gelezen heb, maar gelukkig is dat toch nog niet (helemaal) zo. Ik heb o.a. ook het nieuw boek van Dan Brown gelezen: Inferno.

Het is het vierde boek van deze succesvolle auteur en ook nu speelt Robert Langdon weer de hoofdrol. Ik begrijp dat de plannen voor de verfilming ervan al weer rond zijn en ook nu speel Tom Hanks weer de rol van Robert Langdon.

De eerste recensies waren wisselend, niet iedereen was enthousiast over het boek. Zelf kan ik me wel vinden in de constatering dat Inferno het inmiddels bekende patroon van de eerder boeken volgt. Wat dat betreft is het gewoon een sequel in boekvorm. Vind je dat niet ernstig (ik vond het niet echt een probleem), dan leest het boek op de bekende Dan Brown manier lekker weg. Het plot kent de nodige verrassende wendingen (ik zal ze hier niet verklappen), een race tegen de klok en een origineel einde (vond ik). Voor Robert Langdon liefhebbers dus weer gewoon een aanrader.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Robin
10 jaren geleden

Ik ga zeker dit boek van Dan Brown nog lezen ik zag iemand anders aan het zwembad op vakantie in Spanje (Lanzarote) er ook mee zitten.
Ik kon Dead Simple van Peter James niet opzij leggen deze zomer en in 3 dagen uitgelezen en blijkbaar ben ik niet de enige: http://www.goodreads.com/book/show/703353.Dead_Simple Recent hadden we ook een vrijgezellenfeest voor een vriend van ons, maar die hebben we toch wat ‘braver’ gelaten.