Zomerreces 2013

Hangmat Je zult het wellicht al gemerkt hebben. Ik heb vakantie. En hoewel ik er dit jaar zeker ook wel weer aan toe ben (de afgelopen maanden waren heerlijk, maar ook erg inspannend), is het een beetje vreemde zomer deze keer.

Vaak was het namelijk zo dat ik tijdens die vakantie aan één stuk door weg van huis was. En dat maakte het leven gemakkelijk: voor vertrek het weblog, twitter-account en mail dicht gooien en pas een paar weken later weer naar kijken.
Dit jaar is dat niet zo. We zijn veel thuis, even dagje weg, weer hier, paar daagjes weg. Kortom, een beetje opgeknipte vakantie. Details daarover zullen, om voor de hand liggende redenen, moeten wachten tot achteraf.

Maar om mezelf een beetje te beschermen gooi ik toch gewoon dit weblog weer een paar weken op slot. Dat maakt het ook wat gemakkelijker om even wat afstand te nemen van al die mooie, leuke, interessante ontwikkelingen die er ook in augustus nog zijn.
Het Activegeek weblog gooi ik niet helemaal dicht. Ik ga er vanuit dat ik tussen nu en augustus nog wel een aantal keer op de fiets te vinden ben en dan wil ik die data gewoon online kunnen zetten. Zou ook zot zijn om dat principieel op te sparen en dan allemaal achteraf alsnog online te zetten.

Omdat er de afgelopen weken toch nog zo nu en dan een spammer door de Akismet-filter heen kwam, heb ik reageren even beperkt tot alleen ingelogde gebruikers. Je kunt zelf een inlogaccount aanmaken op basis van o.a. je Twitter, Facebook, Google-account. Hoef je dus geen nieuw wachtwoord te onthouden.

Tot in augustus weer!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Zomerreces 2013: Je zult het wellicht al gemerkt hebben. Ik heb vakantie. En hoewel ik er dit jaar zeker ook … http://t.co/GyuwL2VxTY