3D Printen: vogeltje in kooitje

Vogel in kooitje Deze valt in de categorie: gewoon leuk en op verzoek. Een (eigenlijk twee) hanger met vogeltje in een kooitje. Je kunt hem in één kleur printen, maar ook in meerdere kleuren. Dan print je het model dus eerst in (bijvoorbeeld) wit en daarna nog een keer in het blauw. Het blauwe vogeltje gaat in het witte kooitje en het witte vogeltje in het blauwe kooitje (ik kan haast niet geloven dat ik dat echt zit te typen!).
Je hebt wat lijm nodig om de bodempjes vast te lijmen en vooral het los halen van de vogeltjes, zonder ze van het stokje los te breken is een beetje priegelwerk. Maar daar draai ik mijn hand al niet meer voor om.
Vogel in kooitje Vogel in kooitje

Disclosure
De UP! Mini 3D printer is gratis en tijdelijk aan me beschikbaar gesteld door 3D-fabshop.nl in samenwerking met Fablab Zuid-Limburg. Er zijn geen afspraken gemaakt over de inhoud en hoeveelheid van berichten over het product. Alle meningen over het product zijn 100% van mezelf.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

3D Printen: vogeltje in kooitje http://t.co/cnjHtVZALz