Sony stopt eindelijk met de productie van draagbare cassetterecorders

Wauw, ik kwam zo af en toe nog wel eens reclames van Cassette->USB apparaten tegen (zoals deze van Konig), maar ik had me niet gerealiseerd dat Sony nog steeds losse cassetterecorders produceerde. Niet lang meer, want komend jaar gaan ze daar mee stoppen.

Dat betekent niet dat je helemaal niet meer bij Sony terecht kunt voor apparaten, want ze hebben blijkbaar nog steeds apparaten in hun assortiment met daarin een cassetterecorder ingebouwd. Ongelofelijk als je bedenkt dat mijn kinderen nauwelijks nog weten waar dat formaat ooit voor gediend heeft (ik geef ze af en toe technologie-geschiedenisles).

(getipt door Engadget)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Sony stopt eindelijk met de productie van draagbare cassetterecorders http://t.co/CnUh7cDI