Het is Black Friday 2012

Net als de voorgaande jaren op Black Friday heb ik ook dit jaar de aanbiedingen van Apple weer even op een rijtje gezet zodat het gemakkelijker is om te zien of ik als SURFSpot-klant wel of geen voordeel heb. En de conclusie is ook weer hetzelfde als voorgaande jaren: voor de grotere dingen meestal niet.

Dit jaar uiteraard geen 17-inch Macbook meer in het aanbod, bij de iPad hebben we de keuze uit een iPad 2 en een iPad 4 en ook bij de iPod Touch kun je kiezen uit het oude en het nieuwe model.
Net als vorig jaar is er wel voordeel bij de iPads, daar krijgen we namelijk normaal geen korting op en ook bij een aantal van de accesoires (waar we soms wel al korting op krijgen). Bij de Time Capsule is het even oppassen geblazen omdat het 3TB model in de SURFSpot winkel géén extra korting krijg voor Black Friday en daarmee vandaag duurder is dan in de reguliere winkel. Beetje slordig natuurlijk.
Bij de Macbook Air kun je een paar euro besparen vandaag, maar niet iets voor een impulsaankoop, bij de Macbook Pro betaal je als SURFspot-klant vandaag evenveel als normaal en dat is dan nog steeds goedkoper dan de Black Friday prijzen voor de gewone gebruikers.

Ook dit jaar geen koopjes voor de Mac Mini, iPhone, iPod Nano, Apple TV en ook niet (was vorig jaar wel zo) voor de iMac.
De lijsten:

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Het is Black Friday 2012 http://t.co/v8rbxoiP