Raspberry Pi: bestelling geplaatst

Dat was een verrassing. Ik kreeg een mailtje van RS Components dat ik vandaag mijn Raspberry Pi kon bestellen. De levertijd is dan nog steeds 6 weken (!), dus ik heb hem niet voor half juli. Dat was wat ik ook van Element 14 had begrepen, waar ik op 9 mei al een pre-order (ook met een verwachte leverdatum van juli/augustus) kon plaatsen.

Dat betekent dus dat ik straks niet één, maar twee Raspberry Pi moederborden in huis zou hebben. Lijkt me niet echt een probleem. Ik hoop tegen die tijd één van de twee permanent in te kunnen zetten voor het uitlezen van de converter van de zonnepanelen en dan kan ik de andere als testomgeving gebruiken. Of wie weet gaan de kinderen er mee aan de slag.
Dat uitlezen wil overigens nog niet zo lukken, ondanks alle hulp die ik daarbij krijg van René (die met hetzelfde probleem zit, maar zo te lezen wat meer vooruitgang boekt. Vervelend blijft dat als de zon weg is, de converter automatisch uitschakelt en de verbinding ook niet meer te testen is. Dat maakt ’s avonds debuggen een beetje moeilijk.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Raspberry Pi: bestelling geplaatst http://t.co/ixerlEYP

trackback
10 jaren geleden

Raspberry Pi: bestelling geplaatst – ICT & Onderwijs BLOG – http://t.co/vkd3oifR