Tijdelijk gratis: Screenshot Journal

Screenshot Journal Omdat er heel erg veel apps voor de iPhone en de iPad zijn, is het niet zo vreemd dat er ook apps bij zitten die heel gespecialiseerd zijn. Screenshot Journal is daar een typisch voorbeeld van. Het is een applicatie voor de iPad en iPhone/iPod Touch gericht op één ding: het beheer van schermafbeeldingen op je iOS apparaat.

De app importeert al je screenshots met het idee dat je ze daarna kunt verwijderen uit de reguliere fotorol op je apparaat. Ik heb best veel screenshots op mijn iPad staan. Maar ik zie het nut van de app nog niet helemaal. Ik maak ze, upload ze naar Dropbox en daarna hoeven ze van mij niet persé bewaard te blijven. Dat ze er nog staan is meer het gevolg van het maar af en toe zin hebben om ze op te ruimen. Maar dat verwijderen moet je ook bij Screenshot Journal zelf doen. Dat mag blijkbaar niet door een app gedaan worden.

Screenshot Journal is tijdelijk gratis, dus je kunt het ook zelf even testen. Wie weet heb jij er meer aan dan ik. Let even op! Ik weet niet hoe lang die “dag” duurt, kijk even voor aanschaf of hij nog steeds gratis is!

(getipt door AppAdvice)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

Tijdelijk gratis: Screenshot Journal http://t.co/mymY1rgu