Kickstarter: SLINGSHOT Smartphone houder voor het maken van foto’s

SLINGSHOT is een Kickstarter project dat binnen enkele uren afgelopen is. Het gaat hierbij om een houder waar je je smartphone (iPhone, Android toestel en vele andere toestellen met of zonder case) in kunt zetten om hem gemakkelijker vast te kunnen houden, op tafel te kunnen zetten of op een statief te kunnen bevestigen.

Het bovenstaand filmpje laat zien hoe e.e.a. werkt. Dit is op basis van een review van een prototype. Op de Kickstarter pagina van SLINGSHOT vind je meer filmpjes van toepassingsmogelijkheden.
Ik heb 5 exemplaren van de SLINGSHOT besteld. Ik weet nog niet precies hoe, maar ik ga er in ieder geval iets mee doen in relatie met de Zuiderzee Klassieker. Het kan zijn dat ik ze tegen opbod aanbied waarbij de opbrengst dan in de sponsorpot gestopt wordt, of dat ik er een of meer verloot onder de sponsoren met het hoogste sponsorbedrag. Ga ik nog even over nadenken (ideeën zijn welkom!). En ik ga er daarbij wel vanuit dat dit een project is wat dan ook zijn geplande deadline (juni 2012) haalt, want het zou zomaar kunnen dat ik ze pas na de Zuiderzee Klassieker in huis krijg en dan heb ik er natuurlijk een stuk minder aan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Kickstarter: SLINGSHOT Smartphone houder voor het maken van foto’s http://t.co/VJrxMkwd