apr 262012
 


Tja, als de machtigste geek op deze aarde er al lol mee heeft, wie ben ik dan eigenlijk nog om het nut van het aanschaffen van de Sphero ter discussie te stellen? Toch heb ik nog niet meteen mijn credit card te voorschijn gehaald om $159,99 (zo’n €120,- inclusief verzendkosten en douanekosten) te betalen.

Eerst maar eens wachten totdat die Romotive eindelijk gaat rijden, voordat ik nieuwe gadgets die ik met een iPhone moet besturen in huis haal. Maar de Sphero ziet er op zich wel geinig uit.

Het is een bal die je via Android of iPhone met behulp van Bluetooth en verschillende apps kunt besturen. Er is ook een ontwikkelplatform waarbij je met behulp van macro’s de bal kunt programmeren. Daarbij kun je hem dan bijvoorbeeld laten rollen of het licht van kleur doen veranderen.
Natuurlijk, heel erg leerzaam voor de kinderen om mee te spelen, maar zoals gezegd, dat zou ook voor de Romotive gelden, en die staat hier nu nog stof te vangen totdat ze met een update komen die hem ook daadwerkelijk laat functioneren.

Ik hou het dus maar even bij “geinig, maar niet iets dat ik ga aanschaffen”.

(getipt door The Next Web)

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Mag ik even wat ruimte om met mijn bal te rijden?”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.