OUNL Online les: Hoe gebruik je je stem als docent op professionele wijze?

Op 17 april 2012, ’s avonds om 20:00 uur verzorgt de OUNL haar eerste online OpenU les (ze hadden eerder al master classes). Het onderwerp van de les is: hoe kun je als docent je stem professioneler gebruiken? De les zal worden verzorgd door Liselotte Hambeukers-Nollet, oprichter van Stemkunst, een bureau gespecialiseerd in stemgebruik, uitspraak en presentatie. De les is van thuis uit, online via de computer te volgen.

Ik nam eerst aan dat de les in het Engels is, aangezien het hele bericht erover bij de OUNL ook in het Engels was, maar de informatie hier is gewoon in het Nederlands. Deelname is gratis, aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Je moet daarvoor eerst even een account aanmaken op OpenU.

De sessie vindt plaats in het kader van “World Voice Day” een dag eerder (op 16 april). Deze dag wordt sinds 1999 elk jaar op 16 april gehouden.

In het filmpje hierboven hoor je Dr. Steven Sims, een stemdeskundige van de Universiteit van Illinois in Chicago die kort iets verteld naar aanleiding van World Voice Day 2011. Hij verwijst daarbij naar The King’s Speech die 4 Oscars wist te winnen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

OUNL Online les: Hoe gebruik je je stem als docent op professionelere wijze? http://t.co/Zy04eu0O #OUNL #OpenU

trackback
10 jaren geleden

OUNL Online les: Hoe gebruik je je stem als docent op professionele wijze? http://t.co/IDa5FMC9

Wilfred Rubens
10 jaren geleden

Op OpenU stond de aankondiging in het Nederlands. Celstec van de OU communiceert in twee talen 😉
Zie ook: http://portal.ou.nl/web/stemgebruik/aankondiging