Snelheidstest New iPad versus Old iPad

 Gepubliceerd door om 09:48  iOS
mrt 312012
 

Bij iMore hebben ze de nieuwe iPad (de iPad 3) vergeleken met de iPad 2 en de iPad 1 als het gaat om snelheid bij het opstarten van spellen (nou ja, één spel), het laden van webpagina’s (2 verschillende webpagina’s), een applicatie (één applicatie) en een online JavaScript test.
Voor het geval je weinig tijd hebt: ze zijn niet echt onder de indruk. De iPad 3 en iPad 2 zijn beiden veel sneller dan de iPad 1, maar onderling scheelt het niet veel. Soms is de iPad 3 wat sneller, soms de iPad 2.

Het is een bevestiging van wat op andere plekken ook al aangegeven is: voor de snelheid voer je geen upgrade van iPad 2 naar iPad 3 uit. En natuurlijk moet de iPad 3 veel meer pixels produceren en is het knap dat hij dat net zo snel en net zo lang (qua accuduur) doet als de iPad 2. Maar als je een snellere iPad verwacht had, dan moet je wachten op de iPad 4.

Deel dit bericht:

  5 reacties aan “Snelheidstest New iPad versus Old iPad”

Reacties (2) Trackbacks (3)
  1. Dus wat jullie betreft hoef ik niet over te stappen op de nieuwe ipad?

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.