Workshop video op mobiele devices – 5 juni 2012

Workshop Video op mobiele devices
Foto (c) 2011 Frank Thuss
Op 5 juni a.s. is het weer zover: dan wordt voor de derde keer de SURF-Academy workshop “Workshop video op mobiele devices” georganiseerd.

Deze keer is de samenstelling van het team dat voor de uitvoering zorg zal dragen iets gewijzigd. In plaats van met Ivo Reints van SURFnet, zal ik hem nu verzorgen samen met Frank Thuss van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Frank is o.a. projectleider ‘Learning on the Go’ waarbij binnen de HAN de didatische mogelijkheden van mobiel leren en mobiele devices binnen het onderwijs wordt onderzocht, hij is de voorzitter van de Special Interest Group Unwired en hij was deelnemer van de eerste keer dat de workshop uitgevoerd werd. Daar komt ook de foto bij dit bericht vandaan. 😉

Frank en ik zijn op dit moment bezig met het herzien van de workshop op basis van de evaluaties van de eerste twee keer. Maar we willen daarbij niet alleen terug kijken naar wat eerdere deelnemers er van vonden, we willen ook van de toekomstige deelnemers vooraf al zo veel mogelijk horen over hun vragen.

We hebben daartoe een SoapBox open gesteld met een aantal vragen aan de deelnemers en de mogelijkheid aan de deelnemers ook zelf ook aan te geven welke onderwerpen zij zeker in de workshop besproken willen hebben. Daar waar dat kan zullen we die er dan ook in verwerken, daar waar dat niet kan zullen we er in ieder geval voor zorgen dat er een antwoord op de vraag komt (kan immers vaak ook elektronisch / online etc).

Deelname aan de workshop is ook nu weer gratis voor medewerkers van bij Stichting SURF of SURFnet aangesloten instellingen (zie hier voor de detailinfo). Inschrijven kan via deze pagina. Daar staat ook de link naar de SoapBox.

Graag tot op 5 juni a.s. in Utrecht!

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

een aanrader! Workshop video op mobiele devices – 5 juni 2012 http://t.co/zqSxWM2m

trackback

Er zijn nog plekken bij de Workshop video op mobiele devices op 5 juni a.s. Zie: http://t.co/KLUjajcw en: http://t.co/1VfzOITe