Camtasia Studio tutorials op je iPad

Fasttrack Techsmith heeft een nieuwe app uitgebracht voor de iPad: FastTrack. De app doet eigenlijk niet veel, maar kan toch handig zijn. Hij bevat namelijk 16 instructiefilmpjes over Camtasia Studio, de applicatie waarmee je schermfilmpjes kunt maken. Het gaat dan in dit geval om de PC versie.

Het op de iPad beschikbaar hebben van de filmpjes kan handig zijn als je op je PC aan de slag wilt, dan kun je de iPad er als extra scherm bij houden. De filmpjes worden allemaal gedownload en daarom kun je ze ook bekijken als je offline bent, in het vliegtuig of gewoon in de bus of trein.
Dat heeft wel ook als nadeel dat de app. 200MB groot is. Terwijl de video’s ook gewoon online te vinden zijn én gewoon prima afspelen op de iPad.

Techsmith tutorials Techsmith tutorials
Het is dus een kwestie van voorkeur. Je kunt de video’s online bekijken op je iPad, je kunt ze vanaf de website downloaden en synchroniseren met je iPad of je kunt (tijdelijk) de gratis app installeren en dan heb je de eerste 16 (8 voor gewoon opnemen en 8 voor opnemen in PowerPoint) offline netjes bij elkaar staan op je iPad.
Ook als je voor dat laatste kiest dan kan ik je in ieder geval de pagina met andere tutorials zeker aanbevelen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
12 jaren geleden

Camtasia Studio tutorials op je iPad http://t.co/BAFbihOZ via @ictoblog #fomec

trackback

[…] background-color:#222222; background-repeat : repeat; } ictoblog.nl – Today, 4:46 […]

trackback

[…] } #themeHeader #titleAndDescription * { color: black; } ictoblog.nl – Today, 5:42 […]