Workshop Social Media Marketing

Vanmiddag heb ik samen met collega Richard Voddé in Venlo een workshop verzorgd over Social Media Marketing voor onderwijsinstellingen. De workshop was onderdeel van de Staff Training Week die onze collega’s van Fontys International Office organiseerden. Nou ben ik eigenlijk geen expert op Social Media Marketing, maar we waren een last minute gelegenheidsduo omdat de oorspronkelijk ingeplande spreker verhinderd was. Richard kon vanuit zijn ervaringen als docent voorbeelden geven over hoe zij Social Media inzetten in de relatie met hun studenten.

We hadden anderhalf uur de tijd en uiteraard voor veel meer tijd materiaal voorbereid. Dat kwam gelukkig ook omdat we de groep, bestaande uit (uit mijn hoofd) deelnemers uit Polen, Finland, Denemarken, Zuid-Afrika en Spanje (daarom was de voertaal Engels), lekker actief kregen. We hebben ze zelf laten opzoeken wat er al over hun instelling online te vinden was en kwamen voldoende vragen, discussie etc. om de tijd voorbij te laten vliegen. Leuk om te doen dus.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

[…] Workshop Social Media Marketing » ICT & Onderwijs BLOG […]