Feed2JS heeft *NU* hulp nodig!

Vandaag wil ik je aandacht vragen voor een dienst die een privé initiatief is van één persoon, waarvan ik lang geleden zelf ook gebruik van maakte, maar die nu dreigt te verdwijnen: Feed2JS. Met Feed2JS kun je eenvoudig een RSS-feed omzetten in een stukje Javascript waarmee je de berichten kunt tonen als onderdeel van een website, leeromgeving, weblog. Alan Levine stond aan de basis van het script dat je kunt downloaden en zelf kunt hosten, maar ook kunt runnen vanaf “zijn” server. In dat laatste geval hoef je dus zelf helemaal niets te doen. Probleem is echter dat die dienst veel bandbreedte kost. Alan had tot voor kort een plek waar hij dat script kon hosten, je hebt er blijkbaar een dedicated server voor nodig gezien het aantal gebruikers, maar moest in september uitwijken naar betaalde ruimte. En dat kan hij niet blijven doen. De hostingkosten voor de maand september lijken op zo’n $200 uit te komen.

Hij heeft dus hulp nodig. Een optie is om geld te doneren via de ‘donate’ knop op deze pagina. Dat helpt even, maar eigenlijk is Alan gewoon op zoek naar iemand die de faciliteiten heeft om hem een dedicated serverlocatie aan te bieden zonder dat het geld kost. Ben jij zo iemand of ken jij zo iemand? Laat het Alan dan weten!
Zoals gezegd, ik ben zelf geen gebruiker meer, maar ik zou het jammer vinden als zo’n toch nog veel gebruikte dienst moet verdwijnen door gebrek aan geld.