sep 152011
 

Net als vorig jaar kun je ook nu weer meebepalen welke sessies je kunt volgen tijdens Dé Onderwijsdagen op 8 en 9 november 2011 in Utrecht. Je kunt nog t/m 21 september a.s. stemmen via deze pagina.

Dit jaar hebben een aantal van de voorstellen (voor het eerst) een kort filmpje laten maken/aangeleverd ter toelichting van hun voorstel. Alleen dat is al een reden om zeker te gaan stemmen en de filmpjes te bekijken. Ze zijn namelijk heerlijk verschillend in kwaliteit en aanpak. En begrijp me niet verkeerd, ik wil daar helemaal niet flauw mee doen. Ik vind het juist mooi dat er filmpjes bij zitten die semi-professioneel zijn (en vast ook niet allemaal alleen voor de onderwijsdagen gemaakt) en filmpjes die dat nog zeker niet zijn. Dit is stap 1. Volgend jaar hoop ik dat er twee keer zo veel filmpjes aangeleverd worden en voor het jaar erna dat het vanzelfsprekend is dat je een filmpje bijlevert met uitleg.

Dus, waar wacht je nog op? Filmpjes kijken en stemmen!

(p.s. voordat er misverstanden ontstaan: ik heb op 2 sessies gestemd die géén filmpje hadden en 3 sessies die wél een filmpje hadden.)

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.